FAQ

Kwaliteitsproduct

Waar is de gametower van gemaakt?
De gametower wordt in Nederland geproduceerd en is gemaakt van een kwalitatieve metaalsoort met coating. Hierdoor heeft het een lange levensduur.

Is de gametower stevig en vandalisme proof?
Ja, hij is zeer stevig en heeft voldoende gewicht voor goede stabiliteit. In de box kun je de console plaatsen en de box is afsluitbaar, waardoor diefstal lastig is.

Hoe verplaats ik de gametower?
Op locatie kun je de gametower verplaatsen via de wieltjes. Ook zit er een rem op de wieltjes. Bij verplaatsing via transport kun je het onderste deel demonteren, waardoor het makkelijk in een bestelbusje past.

Levertijd & bezorging

Wat is de leveringstijd na bestelling van de gametower?
De levertijd van de gametower Black Edition is 1-2 weken. Indien er ook wordt gekozen voor bedrukking zal dit langer duren dan 1-2 weken. Uiteraard kunnen specifieke wensen besproken worden.

Kan ik de levering ook zonder leveringskosten ophalen bij het Philips Stadion?
De gametower kan opgehaald worden op locatie. Dit doen we om zoveel mogelijk kosten te besparen voor verenigingen met een lager budget. Wanneer bezorging wel wordt toegevoegd aan het winkelmandje, dan spreken we een levermoment met elkaar af.

Kan ik de gametower ook zelf monteren, zonder extra kosten?
De montage van de gametower is optioneel. Zelf monteren is eenvoudig, maar dit kan ook verzorgd worden. Zorg wel zelf voor de spelcomputer, stekkerdoos en controllers. Dan kun je meteen aan de slag!

Voordelen gametower

Wat zijn de voordelen van gametower t.o.v. een scherm tegen een muur ophangen?
Op veel locaties zien we een gedeelte van de muur verdwijnen door een scherm. Dit kost ruimte in een winkel, kantine of werkvloer. Via de gametower kun je deze ruimte weer benutten. De gametower gaat efficiënt met de ruimte om en biedt de mogelijkheid om staand een potje te gamen. Ook is de gametower makkelijk te verplaatsen, waardoor je bij speciale gelegenheden ook makkelijk gebruik van kunt maken.

Ook is het handig om je spelcomputer veilig op te bergen. Je wilt immers niet dat er diefstal plaatsvindt of een controller kwijtraakt. Via een slotje kan de gametower eenvoudig worden afgesloten.

Ten slotte is het natuurlijk ook een eye-catcher, die het stoere karakter van Gaming onderstreept. Jongeren laten hun blik al snel op de gametower vallen en dit straalt direct op jouw organisatie en omgeving.

Betaling

De betaling kan via de webshop eenvoudig gedaan worden. Indien je specifieke vragen hebt, zijn we natuurlijk altijd bereikbaar voor je.

Na betaling ontvang je een factuur, zodat je administratie ook netjes is geordend.

© Copyright - Gametower.nl | BTW: NL216949403B01 | KVK 58404538 | PHILIPS Stadion - PSV-laan 81 | Ingang 28 | 5616LX Eindhoven
× Hoe kan ik je helpen?